Informatie

Schoolambassadeurwerking

Word schoolambassadeur!

Een aantal leerkrachten van het basisonderwijs engageert zich vrijwillig om het podiumaanbod van Westrand voor families mee op de kaart te zetten. Binnen hun school maken ze de kinderen warm om samen met hun begeleiders het familieaanbod te ontdekken. Bij de door hen gekozen voorstellingen uit het familieaanbod - de 'ambassadeurvoorstellingen' - werken zij veelal een omkadering op maat uit.

Daarnaast vormen zij een directe klankbordgroep voor de programmatie en het uitstippelen van het cultuurbeleid voor kinderen. Samen kijken, denken, terugkoppelen, ontdekken en uitbouwen.

Droom is om ambassadeurs te hebben in alle Dilbeekse scholen. We verwennen deze vrijwilligers graag. Heb je zin om ook ambassadeur te worden, neem dan contact met Elisabeth Maesen via elisabeth.maesen@westrand.be

> Ontdek het familieaanbod van Westrand

 

Participatie

JONGEREN EN LEERKACHTEN ALS AMBASSADEUR

Wat verlang jij van het scholenaabod voor jongeren? Meer theaterbeleving, een interactieve rondleiding in een museum, een leuke workshop in de klas of een zot concert op de speelplaats?

Wil jij graag mee op prospectie doorheen het theaterland? Bouw jij mee de eerste stenen van een participatief scholenaanbod? Ben jij het klankbord voor de programmatie voor jouw school?

 

Wij zoeken leerkrachten en jongeren met een hart voor cultuur om samen met team jongeren een mooi scholenaanbod uit te werken voor schooljaar 2025-2026.

Heb je zin om ook ambassadeur te worden, neem dan contact op met Lise Alexander via lise.alexander@dilbeek.be