Informatie

Praktische info - Hoe je organiseren?

Voor een activiteit

De organisatie van een activiteit is niet altijd even gemakkelijk. Het begint al bij het bepalen van het programma. Je kan als leerkracht zelf een keuze maken. Of laat jij misschien jouw leerlingen kiezen? Zorg dat je jouw leerlingen goed voorbereidt op de komende activiteit. Weet dat hoe je dit aanpakt, ook het enthousiasme bepaalt waarmee jouw leerlingen deelnemen.

Elke activiteit vermeldt duidelijk de locatie, de datum en het aanvangsuur. Vertrek op tijd zodat je in alle rust de locatie betreedt. Een rustige verplaatsing brengt rust in de klasgroep, maar ook rust op een plaats waar meerdere groepen samenkomen. De sfeer bepaalt de aanvang en veelal het verloop van een activiteit.     

Vervoer

Kom je met de bus? Hou er dan rekening mee dat donderdagvoormiddag een marktdag is.
Voor den Ast en Cultuurcentrum ’t Vondel houden bussen halt aan de stadsparkings van de Leide of sportcomplex De Bres (Mgr. Senciestraat). Van daaruit zijn deze locaties te voet te bereiken.
Voor de Bibliotheek Halle houden bussen halt aan het treinstation van Halle. Zowel aan het station als aan de Stadsparking is het een 2 min stappen naar de hoofdstedelijke bibliotheek Halle. 

Met dynamoOPWEG maak je gratis gebruik van de bus (tram) van De Lijn om ons te bezoeken. Registreer je op www.cultuurkuur.be en vraag online een vervoerbewijs aan.  

Evaluatie

… leuk, saai, moeilijk… Mail of bel ons! Want met jullie reacties sturen wij ons aanbod bij.